söndag 28 januari 2018

IKEA-besök i helgen


You know nothing Jon Snow
IKEAs grundare Ingvar Kamprad har gått bort i helgen, vilket sammanföll med mitt och Herr Kompareras besök på ett IKEA dagen innan. Vi brukar besöka ett IKEA-varuhus en sisådär 1 ggr/år, för att fylla på förråden med servetter och annat smått, samt för att inhandla större saker till det projekt vi för tillfället pysslar med. Oftare än så vill vi inte utsätta oss för barnskrik och de hysteriska folkmassorna (har ni någonsin testat att gå mot den naturliga strömmen/riktningen i varuhusen? Görs på egen risk).

Runt 2000:- kostade vårt besök i bara prylar, men tycker inte vi drog hem så mycket onödigt. Jag hade skrivit en lista på vad vi skulle ha, så att vi kunde effektivisera tiden i varuhuset. Då jag är inne på växter och att odla eget nu under vår (det är ju nästan februari, som kan ses som en vårmånad om man är tillräckligt desperat) och sommar så blev det en del krukor och liknande. Utöver det lite stekpannor och förvaringslådor (på extrapris!). Nu kanske Herr Komparera kan få tummen ur och rensa ut bland sina kläder (han har skjortor som hängt i 5+ år...typ 30 av dem)!

Dock kom vi på en massa saker som vi glömde eller inte tänkt på som vi behöver. Behöver och behöver, vi klarar oss nog till nästa års besök.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar