tisdag 6 november 2018

Jag stannar där jag är - for now...
Nej, det blev inget byte av arbetsgivare som jag pratade om i förra inlägget. Det erbjudande som skickades över skulle innebära en ytterst liten löneökning för mig. Även om lönen inte är allt (men den är viktigt!) så motsvarade inte ökningen den 'kostnad' som ett byte av arbetsgivare innebär, dvs ha det där samtalet med chefen, kollegorna, avsluta massa saker och fippla med olika papper, samt starta upp allt igen hos en ny arbetsgivare. Så jag tackade nej, men kommer hålla kontakten med bolaget framöver då det även är lite omstrukturering på G hos min arbetsgivare, som jag inte vet om det blir bra eller inte än.

Har även börjat på ett nytt kunduppdrag - yay! Dock har det vissa utmaningar som gör att jag nog inte blir långvarig - ex så har jag fortfarande inget team och än en gång ingenstans att sitta då det är knökfullt på deras s kontor. Jag antar att jag får sitta och jobba hemifrån en hel del, vilket är ok i korta perioder, men inte i längden för min motivation. I övrig känner jag mig som bilden ovan då jag inte har fått tillgång till några system eller information. Är lite som att försöka trolla fram saker ur intet, men å andra sidan: ifall jag inte ser problemet så finns det inte - right!? När jag väl får tillgång lär ju i stället pulsen gå upp i 180 direkt...

ISKen mår sisådär. Börsen svajar rejält igen, men jag ligger plus i alla fall. Hade sålt av en del DNB Global Index mot Avanzas nya Globalfond som har en superlåg avgift, men ångrade mig efter ca en månad och bytte tillbaka. Blev för många globalfonder (3 st) och DNB har gått väldigt bra för mig överlag, så tror mer på den även om den är lite dyrare.

I övrigt har det öppnat en Lidl i närheten av oss, så nu förtiden passar jag på att plocka extraerbjudanden därifrån och sedan komplettera med lite övriga varor från andra matbutiker. I och med att jag bytt uppdrag så har jag inte längre Willys på vägen, men Lidl är ett hyfsat substitut.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar